slider01 slider02 slider03 slider04 slider05 slider06 slider07 slider08 slider09 slider10
Musikfreunde Schreibershof uit het Duitse Drolshagen viert haar 125-jarig bestaan dit jaar. Excelsior Ouwsterhaule is al jaren bevriend met de muziekvrienden van Schreibershof. Deze vriendschap is ontstaan uit de hechte band die gemeente de Fryske Marren (voorheen gemeente Skarsterlân) heeft met Drolshagen.  
 
Komend weekend vertrekken de leden van Excelsior met de bus naar Duitsland. Inmiddels is dit het zesde bezoek aan Drolshagen. Het laatste bezoek vond plaats in september 2013. Destijds kwam het 125-jarig jubileum al ter sprake. Er was geen twijfel over mogelijk of Excelsior hier wel bij aanwezig zou zijn.
 
Onze reisorganisator en erelid van Musikfreunde Schreibershof Siebren Vermaning is maanden bezig geweest met de voorbereidingen. In maart hebben Siebren en voorzitter van Excelsior Einte Faber onze muzikale collega’s bezocht om het feestelijke programma door te nemen. Onze Musikfreunde hebben namelijk een “Groβe Musikfest” georganiseerd waaraan Excelsior een muzikale bijdrage mag leveren. Het Musikfest vindt plaats op zowel zaterdag als zondag in een enorme feesttent op het Schützenplatz van Schreibershof.
 
Ook dit jaar gaan we er weer een groot feest van maken! We hebben er reuze zin in met z’n allen! 


Sponsoren

Trijnie Sjoerd-vd-Wal Bart-de-Vries Gebr-de-Vries Hooijer_Food_Ingredients_logo Van_den_Akker_logo KBO

VOLG ONS OP

 

  

Contact | Over | Privacy Policy

 Alles wat op deze site staat is eigendom van Excelsior Ouwsterhaule en mag niet zonder toestemming worden gebruikt.