slider01 slider02 slider03 slider04 slider05 slider06 slider07 slider08 slider09 slider10
Beste Vrienden van Excelsior,

Wie had een jaar geleden gedacht dat het zo stil zou zijn rondom Excelsior Ouwsterhaule? Wie had een jaar geleden gedacht dat er begin 2021 helemaal niet gemusiceerd zou kunnen worden? Wie had een jaar geleden verwacht dat het jubileumconcert in juni 2020 niet kon doorgaan en helaas ook nog niet in 2021?

Als ons dat vorig jaar was verteld, waren we ontzettend verbaasd geweest en zouden we ons dit niet kunnen voorstellen. Helaas is dat momenteel de werkelijkheid.

Gelukkig komt Nederland langzaamaan weer uit de lockdown. Dat betekent dat ook Excelsior weer kan beginnen met musiceren. Verderop in de nieuwsbrief leest u hier meer over. We hopen dat we ook snel weer concert mogen geven en u ontroeren met onze muziek.

Onze Algemene Ledenvergadering hebben we digitaal gehouden. Niet zoals gewenst maar gelukkig bestaat die mogelijkheid. Tijdens deze vergadering is er afscheid genomen van Einte Faber als voorzitter en hebben we onze nieuwe voorzitter, Jacob Stuiver, verwelkomd.

Het overhandigen van de hamer heeft op een gepaste wijze plaatsgevonden. Helaas zonder muzikanten maar gelukkig met fotomateriaal.

Einte, bedankt voor je inzet als voorzitter bij het bestuur van Excelsior Ouwsterhaule en nog vele muzikale jaren als muzikant bij onze prachtige vereniging gewenst! Jacob, welkom als nieuwe voorzitter! Een goede tijd gewenst in het bestuur!

Lees hier verder....

Sponsoren

Trijnie Sjoerd-vd-Wal Bart-de-Vries Gebr-de-Vries Hooijer_Food_Ingredients_logo Van_den_Akker_logo KBO

Agenda

Geen evenementen

VOLG ONS OP

 

  

Contact | Over | Privacy Policy

 Alles wat op deze site staat is eigendom van Excelsior Ouwsterhaule en mag niet zonder toestemming worden gebruikt.